• Beste leden en ouders, 

  De zomervakantie is voorbij. En wát voor een zomervakantie, eigenlijk wil ik niet klagen over het weer, maar er is binnen Europa en in Scandinavië toch veel extreem weer voorbij gekomen. Ik hoop oprecht dat niemand schade heeft opgelopen. Ook in Nederland was het om te huilen, althans, dat deed de lucht vaak ;-) tijdens alle regenbuien heb ik toch vaak gedacht hoe fijn het was, dat ik op dat moment niet langs de lijn of in het veld stond bij het korfbal. Excuus....heb ik toch even geklaagd over het weer. 

  Over op leuke dingen!
  Op zaterdag 26 augustus heeft onze jeugd, samen met de jeugd van Astrantia een ontzettend leuke clinic gehad. 
  De meiden waren erg enthousiast, soms even wat onwennig om elkaar te leren kennen, maar het ijs was snel gebroken. 

  Zaterdag 2 september wa het jaarlijkse SPES-toernooi. Iets waar onze jeugdteams al vele jaren aan meedoen. Ik hoop dat er met veel plezier gespeeld is, zodat we helemaal klaar zijn voor de start van de nieuwe competitie. 

  De indelingen zijn bekend, het wedstrijdprogramma is gepubliceerd. Check allemaal nog even in de app of de foto die er in staat, ook daadwerkelijk nog goed is. Je speelt daar namelijk het hele jaar weer mee. Kortom: tijd voor een nieuwe competitie! 
  Wij als bestuur zijn er weer klaar voor, en we hopen dat de weergoden ons voorlopig goed gezind zijn, laat de zon maar komen! 

  Tot snel op het korfbalveld. 

  Een zonnige groet, 

  Anita Groenen,
  Voorzitter korfbalvereniging ONA

  P.S. Diegene die mij als eerste kan vertellen hoe vaak het woordje "weer" in bovenstaande tekst staat (als ik je bij het korfbal zie) die trakteer ik op een drankje! Om te proosten op een mooi nieuw seizoen.