• Heb jij zin om net als je dochter, nichtje, zus, vriendin te gaan korfballen? Lees dan vooral onderstaande tekst:
    Vanuit meerdere hoeken hebben wij vernomen dat er volwassen dames zijn die best zouden willen korfballen, alleen is daar binnen ONA en Astrantia SV Sportvereniging nauwelijks een mogelijkheid voor.
    Zoals iedereen wel weet, zijn ONA en Astrantia bijna 11 jaar geleden een samenwerking aangegaan.
    Ook nu hebben wij besloten de handen in één te steken.
    Jarenlang hebben ONA en Astrantia een midweek team gehad. Een team dat zeer fanatiek was, maar ook op recreatieve wijze korfbal speelde. Met een competitie. De naam zegt het al, de trainings- en wedstrijdavond was altijd op een woensdag, midden in de week.
    Beide besturen willen onderzoeken of er interesse is, om weer een midweekteam te gaan vormen.
    Allereerst geheel vrijblijvend door alleen te trainen. Later kunnen er dan mogelijk (vriendschappelijke) wedstrijden plaats gaan vinden.
    Wij zijn van plan om in het voorjaar 3x een woensdagavond een trainingsavond te organiseren bij ONA. Ook dat is geheel vrijblijvend en kosteloos. Dan kun je eens 3x komen meedoen en kijken of korfbal iets voor jou is.
    De data voor deze avonden zijn: 3, 10 en 17 april.
    Na deze datum kunnen we dan gaan kijken of we een team kunnen vormen.
    In het positieve geval, dat er een team gevormd wordt, kunnen de trainingsavonden de rest van het buitenseizoen dan doorgaan.
    Wij willen je vragen om bij interesse, contact op te nemen met Linda Stolk:
    ledenadministratie@korfbalverenigingona.nlof 06-12215298

Iedereen is welkom! Je mag helemaal blanco instappen en nog niets van korfbal weten, of wellicht heb je al eerder in de midweek gespeeld en denk je: ja dat wil ik weer! Het enige wat wij vragen is om te komen met veel enthousiasme!
    Het is fijn als jullie ons willen helpen om dit te verspreiden, ken je iemand die mogelijk ook geïnteresseerd is, stuur dit bericht dan door.